Prehliadka Voderady: Objavte poklady slovenskej histórie


V srdci Trnavského kraja sa nachádza kaštieľ Voderady, ktorý predstavuje skvost slovenskej architektúry.

Kaštieľ Voderady: Skvost Trnavského regiónu

Táto nádherná stavba, ocenená prestížnou cenou Fénix, ponúka návštevníkom jedinečnú možnosť nazrieť do histórie. “Kaštieľ je našou pýchou,” hovorí Anna Valentová, sprievodkyňa z Trnava Tourism. “Jeho zrekonštruované sály z 19. storočia vás prenesú do minulosti.

Komentované orehliadky: Bohatý program pre všetkých

Trnava Tourism organizuje komentované prehliadky kaštieľa a obce Voderady. Tieto prehliadky sú naplánované na 26. októbra a 30. novembra. Program začína návštevou kostola sv. Ondreja. “Tento kostol je jednou z najvýznamnejších pamiatok v regióne,” dodáva Valentová.

Potom sa účastníci presunú do kaštieľa, kde môžu obdivovať jeho nádherné interiéry. Na záver prehliadky čaká návštevníkov prechádzka po anglickom parku, ktorý je bežne prístupný iba hosťom hotela Goya. “Park ponúka unikátne prvky ako umelú jaskyňu a kaplnku pustovníka,” vysvetľuje Valentová.

Praktické informácie: Ako sa zúčastniť

Prehliadka Voderady je spoplatnená, cena vstupenky je 15 eur. Miesto je potrebné rezervovať vopred. “Rezervácie sú možné online na našej stránke alebo priamo v Turistickom informačnom centre – Región Trnava,” informuje Valentová. Pre viac informácií môžu záujemcovia kontaktovať organizátorov na info@trnavatourism.sk.

Spoznajte Voderady a okolie: Kultúrne a historické dedičstvo

Prehliadka Voderady nie je len o kaštieli. Región Trnava ponúka množstvo ďalších atrakcií a zaujímavostí. Počas návštevy môžete objaviť bohatú históriu a kultúrne dedičstvo obce Voderady a jej okolia. “Táto prehliadka je ideálna pre všetkých, ktorí chcú spoznať krásy Trnavského kraja,” uzatvára Valentová.

Pozvánka na nezabudnuteľný zážitok

Prehliadka Voderady je skvelou príležitosťou na spoznanie histórie a kultúry Slovenska. Nechajte sa uniesť krásou zrekonštruovaného kaštieľa a jeho okolia. Rezervujte si miesto ešte dnes a zažite nezabudnuteľný deň v Trnavskom regióne. “Tešíme sa na vašu návštevu!” pozýva Valentová.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>