Loading Events

« All Events

Hodová ľudová veselica v Bielom Kostole: Tradície ožívajú

25 októbra @ 17:00 - 21:00


Biely Kostol, malebná obec neďaleko Trnavy, sa chystá na výnimočnú udalosť. V piatok 25. októbra sa kultúrny dom premení na centrum ľudových tradícií. Hodová ľudová veselica, ktorá vstupuje do svojho druhého ročníka, sľubuje nezabudnuteľný zážitok pre všetky generácie.

Program plný farieb a melódií

Od 17:00 do 21:00 hodiny sa priestory kultúrneho domu rozoznejú ľudovými piesňami. Vystúpia miestne folklórne súbory – od najmenších detí až po skúsených dospelých. DFS Bílokostolanček, FS Bílokostoľčané, FS Rošindoľčané a duo Mama a syn predvedú svoje umenie a prenesú návštevníkov do sveta našich predkov.

Tvorivosť a zábava pre každého

Okrem hudobných vystúpení čakajú na návštevníkov aj tvorivé dielne. Deti si môžu vyskúšať tradičné remeslá, zatiaľ čo dospelí sa môžu zapojiť do ľudovej tancovačky. Organizátori myslia aj na občerstvenie – v bufete nájdete široký výber nápojov a pochutín.

Slovo starostky

Iveta Paulová, starostka Bieleho Kostola, s nadšením hovorí o podujatí: “Veríme, že tradície treba odovzdávať z generácie na generáciu. Srdečne pozývame všetkých, aby si prišli zaspievať, zatancovať a užiť si večer plný tradícií.

Praktické informácie

Vstup na podujatie je voľný, organizátori však uvítajú dobrovoľné príspevky. Viac informácií o Hodovej ľudovej veselici v Bielom Kostole nájdete na oficiálnej stránke obce.

Príďte si užiť atmosféru pravej dedinskej zábavy a staňte sa súčasťou živej tradície Bieleho Kostola!

Hodová ľudová veselica v Bielom Kostole

Hodová ľudová veselica v Bielom Kostole


Details

Date:
25 októbra
Time:
17:00 - 21:00
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Organizer

Obec Biely Kostol
Phone
033/533 28 79, 552 28 00
Email
oub.kostol@apo.sk

Venue

Obec Biely Kostol
Obecný úrad Biely Kostol, Pionierske námestie 1
Biely Kostol, 919 34 Slovensko
+ Google Map
Phone
033/533 28 79, 552 28 00

Blogy a články

Najbližšie podujatia


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>