Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

Martinské svetlonosenie: Oslava svetla a tradícií v Senici

9 novembra @ 13:00 - 10 novembra @ 20:30


Mesto Senica sa každoročne ponára do magickej atmosféry, keď si pripomína sviatok svojho patróna, svätého Martina. Martinské svetlonosenie je podujatie, ktoré prináša radosť a svetlo do ulíc mesta prostredníctvom lampiónového sprievodu detí a mládeže. Tento jedinečný festival spája tradície s modernou zábavou a ponúka návštevníkom nezabudnuteľný zážitok.

Martinské svetlonosenie Zdroj: Mesto Senica

Martinské svetlonosenie Zdroj: Mesto Senica

Svetlo ako symbol radosti

Hlavným posolstvom Martinského svetlonosenia je svetlo, ktoré symbolizuje radosť a nádej. Deti a mládež sa zhromažďujú s lampiónmi v rukách a vytvárajú tak nádherný sprievod, ktorý sa tiahne až na námestie. Atmosféru podujatia dopĺňa pestrý program, ktorý sa zameriava na svetelnú show a ďalšie atrakcie, ktoré potešia všetkých prítomných.

Martinské svetlonosenie Zdroj: Mesto Senica

Martinské svetlonosenie Zdroj: Mesto Senica

Program plný zábavy a poznania

Sobota 9. novembra

Podujatie začína v sobotu o 13:00 v Múzeu Senica, kde návštevníci môžu preskúmať laserový labyrint, zabaviť sa pri krivých zrkadlách a dozvedieť sa viac o príbehu svätého Martina prostredníctvom digitálnej prezentácie. Večer o 17:00 sa na Námestí oslobodenia uskutoční bubnová show Maribondo, po ktorej nasleduje príhovor primátora a ohňová show Aliatrix, ktorá rozžiari celú noc.

Nedeľa 10. novembra

V nedeľu pokračuje program v Múzeu Senica od 10:00 do 19:00. Návštevníci majú opäť možnosť zažiť laserový labyrint, krivé zrkadlá a digitálnu prezentáciu príbehu svätého Martina. Vstup do múzea je zdarma, čo umožňuje všetkým záujemcom zúčastniť sa na tomto jedinečnom zážitku.

Martinské svetlonosenie v Senici je podujatie, ktoré spája komunitu a prináša svetlo do sŕdc všetkých účastníkov. Nechajte sa uniesť magickou atmosférou a zažite nezabudnuteľný víkend plný radosti a tradícií.

Martinské svetlonosenie

Martinské svetlonosenie


Podrobnosti

Začiatok:
9 novembra @ 13:00
Koniec:
10 novembra @ 20:30
Udalosť Kategórií:
, , , ,
Udalosť Značky:
, ,

Organizátor

Mesto Senica
Phone
034/651 5004
Email
prednosta@senica.sk
View Organizátor Website

Miesto udalosti

Mesto Senica
Sadová 641/18
Senica, 90501 Slovenská republika
+ Google Map

Blogy a články

Najbližšie podujatia


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>